Beroun    Cesky krumlov    Harrachov    Hluboka nad vltavou    Jindrichuv hradec    Klatovy    Marianske lazne    Pec pod snezkou    Pilsen    Ponta delgada    Praag    Spicak    Spindleruv mlyn    Zurich-regensdorf   

Busreis praag & omgeving

Busreis Praag & omgeving
3 Sterren
Kras

Beroun / Busreis praag & omgeving

De schitterende 'Gouden Stad' Praag aan de rivier de Moldau heeft een roerige geschiedenis gekend en de herinneringen aan de verschillende tijdperken vindt u zo goed terug in de pleinen, bruggen, beelden, paleizen en kerken. En van haar beroemdste inwoners was Franz Kafka en in het Gouden Straatje ziet u nog zijn huisje.We verkennen vanuit het historische Beroun ook de omgeving van Praag, met bezoeken aan o.a. het wijnstadje Melnik, het indrukwekkende Terezin en de stoere burcht van Karlsteijn.
vanaf
EUR 349

Singlereis praag & omgeving

Singlereis Praag & omgeving
3 Sterren
Kras

Beroun / Singlereis praag & omgeving

Het oude centrum van de 'Gouden Stad' Praag herbergt talloze bezienswaardigheden en u kunt er heerlijk dolen door sfeervolle wijken en over pittoreske pleinen. We vinden we er o.a. vele beelden, bruggen en paleizen terug dankzij de roerige geschiedenis die de stad heeft gekend. Tijd om Praag te ontdekken met zoveel moois!
vanaf
EUR 419