Bingoreizen bulgarije    Elenite    Nessebar    Obzor    Pomorie    Sozopol    Zonnestrand   

Bingo bulgarije

Bingo Bulgarije 4*
8 dagen
4 Sterren
Corendon.nl

Zonnestrand / Bingo bulgarije 4*

De Bingo formule:
Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo 4* All Inclusive hotel en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven.
vanaf
EUR 294

Bingo bulgarije appartementen

Bingo Bulgarije Appartementen
8 dagen
3 Sterren
Corendon.nl

Bingoreizen bulgarije / Bingo bulgarije appartementen

De Bingo formule:
Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige studio's en appartementen op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs. U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Bulgarije Appartementen en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven.
vanaf
EUR 309