Canoa quebrada    Cumbuco    Diversen    Fortaleza    Natal    Pipa    Ponta negra    Praia beira mar    Praia do costeira    Tibau do sul    Via costeira   

Eurosol tibau resort

Eurosol Tibau resort
3 Sterren
Fly4less

Tibau do sul / Eurosol tibau resort

"Welkom in een oase van rust en schoonheid." Eurosol Tibau Resort was voorheen Bungalows Paraiso! Vlakbij de mooiste stranden van Pipa en Tibau do Sul ligt dit paradijselijke bungalowresort. In Eurosol Tibau Resort kan optimaal worden genoten van de rust, de zee, de zon en de prachtige exotische tropische planten die volop aanwezig zijn. De zonnige dagen gaan hier ongemerkt over in tropische zwoele nachten. Binnen enkele dagen voelt u zich één met de natuur en is er verder even niets anders belangrijker!
vanaf
EUR 982

Lago hotel

Lago Hotel
4 Sterren
Fly4less

Tibau do sul / Lago hotel

Splinternieuw, kleinschalig resort in een oase van rust en natuur.
vanaf
EUR 959

Marinas bungalows

Marinas Bungalows
3 Sterren
Fly4less

Tibau do sul / Marinas bungalows

'Heerlijke bungalows in een grote tropische tuin bij de lagune'. Volop privacy. Bungalows Marinas is een zalig vakantieadres, direct aan de lagune van Tibau do Sul gelegen. Dit tropische bungalowresort bevindt zich op ca. 100 m van het haventje en het strand. U waant zich in een exotische droom.
vanaf
EUR 1172

Marinas standaardkamer

Hotel Marinas Standaardkamer
9 dagen
Cheaplastminutes

Tibau do sul / Hotel marinas standaardkamer

Dit hotel ligt op één van de mooiste plekken van Tibau do Sul, met fantastisch uitzicht op de lagune en de blauwe oceaan. Een heerlijke plek voor de rustzoeker die toch het levendige en knusse Pipa binnen handbereik wil hebben.Algemene informatie over Hotel Marinas Hotel, Onze classificatie 3 sterren, ligging: in een tuin, in groene omgeving en direct aan zee, het strand Tibau do Sul ligt op ca. 200 m en dichtbij het centrum ca. 300m van het kleine centrum. Pipa op ca. 7km gelegenOverzicht Dit hotel ligt op één van de mooiste plekken van Tibau do Sul, met fantastisch uitzicht op de lagune en de blauwe oceaan.
vanaf
EUR 1009

Sossego surf kamp

Sossego Surf Kamp
2 Sterren
Fly4less

Tibau do sul / Sossego surf kamp

You love the Kite life! Dit unieke pas geopende Sossego Surf Kamp ligt in het pittoreske Tibau do Sul, op ca. 80 km afstand van Natal. Vlakbij dit ware Surfers Paradijs bruist in het weekend het swingende nachtleven van superrelaxed Pipa! Sossego Surfkamp ligt op een verfrissend groen exotisch complex. De natuur in deze omgeving is fantastisch mooi!
vanaf
EUR 1054