Blauw baai    Blue bay    Jan thiel baai    Kralendijk    Mambo beach    Marigot    Overig bonaire    Philipsburg    Piscadera baai    Seaquarium beach    Sint willibrordus    Westpunt    Willemstad   

Belmar oceanfront appartments

Belmar Oceanfront Appartments
9 dagen
Cheaplastminutes

Overig bonaire / Belmar oceanfront appartments

Arrangementsinformatie ALGEMEEN Appartementen Belmar ***+
Belmar is een kleinschalig, rustig gelegen appartementencomplex van uitstekende kwaliteit met een schitterend uitzicht op zee en het eiland 'Klein Bonaire'. Vanaf de steiger heeft u gemakkelijk toegang tot de Caribische zee. Op het nabijgelegen Lac Bay kunt u prima windsurfen en prachtige duiklocaties vindt u vlakbij.
LIGGING Ten zuiden van de luchthaven, direct aan zee en nabij 'Bachelor's Beach' en 'Punt Vierkant'. Op 5 minuten rijden van het vliegveld en op 10 minuten van Kralendijk waar u gezellige restaurants en winkeltjes vindt.
vanaf
EUR 1156

Buddy dive resort

Buddy Dive Resort
7 dagen
Cheaplastminutes

Kralendijk / Buddy dive resort

Bij Buddy Dive kunt u niet alleen duiken, duiken en nog eens duiken, maar ook deelnemen aan tal van activiteiten of gewoon lekker relaxen en genieten van de ongedwongen ambiance.Algemene informatie over Buddy Dive Resort supermarkt gelegen op ca. 500 m, Onze classificatie 3.5 sterren, ligging: direct aan zee en dichtstbijzijnde centrum Kralendijk ligt op ca. 3 kmOverzicht Bij Buddy Dive kunt u niet alleen duiken, duiken en nog eens duiken, maar ook deelnemen aan tal van activiteiten of gewoon lekker relaxen en genieten van de ongedwongen ambiance.Unique Selling Points Zeer compleet duikhotel, 5 sterren PADI duikschool, 'Drive thru' vulstation, Duikshop, Duiken incl.
vanaf
EUR 1046

Captain don's habitat

Captain Don~s Habitat
9 dagen
Cheaplastminutes

Overig bonaire / Captain don's habitat

Arrangementsinformatie ALGEMEEN Hotel en bungalows Captain Don s Habitat ***
Dit eerste duikresort op het eiland, gebouwd door de bij vele duikers alom bekende duikpionier Captain Don, bestaat uit zowel hotelkamers als bungalows. Het gezellige laagbouwcomplex is bij duikers in de gehele wereld bekend en ligt direct aan zee. De faciliteiten voor duiken en snorkelen behoren tot de beste van Bonaire.
LIGGING Intiem laagbouwcomplex, met een ongedwongen sfeer, direct aan zee, op ca. 2,5 km van het centrum van Kralendijk. Op 500 m afstand is een kleine supermarkt.
KAMERTYPE De deluxe oceanview kamers (max. 2 pers.
vanaf
EUR 1034

Divi flamingo beach resort

Divi Flamingo Beach Resort
9 dagen
Cheaplastminutes

Overig bonaire / Divi flamingo beach resort

Arrangementsinformatie ALGEMEEN Hotel Divi Flamingo Beach Resort ***+
Divi Flamingo is n van de populairste hotels van Bonaire. In de omgeving van het resort zijn maar liefst 50 verschillende duiklocaties en samen met de professionele duikschool en duikshop Divi Dive is Divi Flamingo een perfecte stek voor duikers en snorkelaars.
LIGGING Mooi sfeervol laagbouwhotel, bestaande uit diverse gebouwen gelegen in een tropische tuin en op 500 m loopafstand van het centrum van Kralendijk.
KAMERTYPE De kamers liggen in verschillende gebouwen van 2 verdiepingen.
vanaf
EUR 1136

Plaza resort bonaire

Plaza Resort Bonaire
9 dagen
Cheaplastminutes

Overig bonaire / Plaza resort bonaire

Arrangementsinformatie ALGEMEEN Hotel Plaza Resort Bonaire ***+
Het Plaza Resort Bonaire is een ruim opgezet hotel in een tropische tuin, gelegen op een landtong. Het comfortabele hotel bestaat uit diverse gebouwen en heeft een eigen jachthaven en een mooi wit priv strand. Plaza Resort Bonaire heeft veel faciliteiten, waaronder een professioneel duikcentrum.
LIGGING Direct aan het strand, op ca. 500 m afstand van de luchthaven en op ca. 1,5 km afstand van het centrum van Kralendijk.
KAMERTYPE Alle suites (max. 4 pers.) zijn ruim en comfortabel ingericht en hebben twee queensize bedden, airconditioning, tv, telefoon, safe (gratis), koelkastje, wifi (ca.
vanaf
EUR 1074